İçeriğe geç

Merkür Retrosunda Araba Alınır Mı

Merkür retrosunda neler alınmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Venüs retrosunda araba alınır mı?

Lüks eşya ve araba satın almaktan kaçınılmalı.” Venüs geri hareketi sırasında ilişkilerde bazı zorluklar yaşanabilir; iletişim kopuklukları, eski ilişkilerin yeniden canlanması, geçmişteki hataların tekrarlanması gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Retro etkileri kaç gün önceden başlar?

Merkür geri hareketinin en stresli evresi, geri hareket başlamadan önceki haftadır. Kısacası, geri hareket 5 Ağustos’ta başladığında, düzensizlikler ve sapmalar bir hafta öncesinden başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur.

Merkür retrosunda ev alınır mı?

Merkür gerilemedeyken, kalan işinizi yaparsınız. Gerileme süreci aslında bir temizlik, tamamlama ve işleri düzene koyma sürecidir, ancak yeni bir şeye başlarsanız, bu bir şekilde size zarar verecektir. Evlenmek, bir ev satın almak veya satmak için uygun bir süreç değildir.

Merkür retrosu 2024’de neler bekliyor?

5 Ağustos – 29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek olan Merkür geri hareketi şu şekilde ilerleyecek: 5 Ağustos – 15 Ağustos tarihleri ​​arasında Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Bu dönemde duygusal ve fiziksel sağlığınızı dengelemeye dikkat etmelisiniz. Eleştirel veya küçümseyici bir tavır tartışmalara yol açabilir.

Merkür retroda saç boyanır mı?

Saç kesiminde olduğu gibi, retro sırasında saçınızı boyarken veya saç şeklinizi değiştirirken dikkatli olmalısınız. Genel olarak, Merkür retrosunun sonuna kadar, iyi bildiğiniz gerçeklere tutunmalı ve yeni şeylere kısmen kapalı kalmalısınız.

Merkür retrosunda araba alınır mı?

Birçok soru soruldu: Merkür gerilemesi sırasında araba satın alamazsınız. Arabanızı Merkür gerilemesi sırasında satın aldıysanız, bu süre zarfında bozulabilir. Retro tekrarlayan arızalara neden olur. Çözüm, retrodan sonra satmak ve retro olmayan bir tarihte yenisini satın almak olabilir.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Venüs retrosunda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Merkür retrosu en çok hangi burçları etkiler?

Sevgili İkizler, Merkür’ün her geri hareketi sizi diğer burçlara göre biraz daha fazla etkiliyor çünkü burcunuz iletişim gezegeni tarafından yönetiliyor.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. Bir örnek, ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararıdır.

Merkür Retro ne zaman bitiyor?

İki farklı burçta gerçekleşecek olan retro, ilk olarak 6-14 Ağustos tarihleri ​​arasında Başak burcunda, 15-28 Ağustos tarihleri ​​arasında ise Aslan burcunda gerçekleşecek. Retro, 30 Ağustos’ta her şeyiyle sonlanacak.

Merkür retro neyi temsil eder?

Merkür’ün gerilemesi, gerileme anlamına gelen olayların etkisidir. Aslında bu durum, gezegenin yörüngesini yavaşlatması ve geriye gitmesi nedeniyledir. Astrolojide, gerileyen gezegen; “duraklama, durgunluk” anlamına gelir.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

Merkür retro olanlar retrodan etkilenir mi?

Bu dönemde kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz, ancak bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Merkür burcunuzu yöneten gezegen olduğundan, geri hareketten daha fazla etkilenebilirsiniz. Yakın ilişkilerde, duygusal bağlarda ve finansal konularda aksilikler bekleyin.

Merkür retrosu neye sebep olur?

Astrolojide önemli ve çok etkili olan Merkür gerilemesi, iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları tam anlamıyla ortaya çıkarır. Aşırı tepkiler, tartışmalar, kızgınlıklar ve ilgisizlikle ilgili şikayetler ortaya çıktığında, iletişim kopuklukları ve gerginlikler ortaya çıkar.

Retroda telefon alınır mı?

Bu dönemde kesinlikle gerekli olmadıkça alışveriş yapmayın. Ya ürünler arızalıdır ya da cıva güçlendikçe fiyatları düşerek sizi tatminsiz bırakır. Özellikle elektronik cihazlar ve yeni arabalar bu dönemde sorun yaşayabilir.

Merkür retrosunda neden ilişkiye başlanmaz?

Merkür gerilemesi sırasında her türlü şey olmaya başlar; iletişimde ve birbirini algılamada sorunlar kaçınılmazdır. İlişkideki taraflar birbirlerine zaman ayıramayabilir, ilişkide yalanlar olabilir ve iletişim sorunları yaşanabilir.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir